Αποθηκεύσεις Βαρδάκη

Η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες προσωρινής ή μακροχρόνιας αποθήκευσης οικοσκευών, εταιρικού εξοπλισμού, εκθεμάτων, εμπορευμάτων και άλλων αντικειμένων που πρέπει να αποθηκεύσετε. Οι ιδιόκτητες αποθήκες μας έκτασης 4000 τετραγωνικών μέτρων είναι ειδικά διαμορφωμένες για τη φύλαξη των αντικειμένων σας, ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας. Αυτό μας καθιστά στους πλέον ανταγωνιστικούς στις υπηρεσίες διακίνησης και αποθηκεύσεις οικοσκευών.

Διαθέτουν σύστημα πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας, καθώς και συναγερμό ειδοποίησης. Ο χώρος φυλάσσεται επί 24ώρου βάσεως από μόνιμο εκπαιδευμένο προσωπικό security. Επιπλέον η φιλοξενία των αντικειμένων σας στο χώρο μας συνοδεύεται από παροχή ασφαλιστηρίου, για την πλήρη κάλυψή σας.

Ασφάλειες μετακομίσεων με την εγγύηση Βαρδάκη Αποθηκεύσεις Παλέτες για αποθηκεύσεις Μετακόμιση οικοσυσκευών

Μηχανοργάνωση και ασφάλεια αποθηκεύσεων

Η εταιρεία μας πάντα πρωτοπόρος στο χώρο των μεταφορών – μετακομίσεων – αποθηκεύσεων, είναι απ’ τις πρώτες στο χώρο που χρησιμοποίησε logistics και warehouse management system στους αποθηκευτικούς χώρους της με διακριτικό Αποθηκεύσεις Βαρδάκης.
Οι αποθηκεύσεις εκτελούνται βάσει οργανωμένης διαδικασίας που ακολουθεί τα εξής βήματα:
- Τα αντικείμενα που προορίζονται για αποθήκευση συσκευάζονται απ’ το έμπειρο προσωπικό μας,
- καταγράφονται σε ειδικές λίστες και
- αποθηκεύονται στους μεγάλους χώρους μας με τη βοήθεια ενός εξελιγμένου προγράμματος μηχανοργάνωσης.

Το σύστημα μηχανοργάνωσης που ακολουθούμε επιτρέπει να αναζητούμε εύκολα τα αποθηκευμένα αντικείμενα και να τα μεταφέρουμε με ταχύτητα και συνέπεια στο χώρο που επιθυμείτε, όποτε εσείς το αποφασίσετε. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αποθήκευσης, έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε τις αποθήκες μας για έλεγχο των αντικειμένων σας, καθώς επίσης και για να αφαιρέσετε ή να προσθέσετε ό,τι επιθυμείτε. Ζητούμενό μας είναι η ασφάλεια, η ταχύτητα και η συνέπεια, καθώς βεβαίως και οι συμφέρουσες τιμές, ώστε να σας έχουμε διαχρονικούς πελάτες. Η πορεία μας στο χώρο της αποθήκευσης έχει αποδείξει πως κατακτήσαμε όλους τους στόχους μας.

Αποθήκευση εμπορευμάτων σε ασφαλή χώρο στις εγκαταστάσεις Βαρδάκης - Μετακομίσεις.

Αποθηκεύσεις οικοσκευών και εμπορευμάτων - Tags

Βαρδάκης αποθηκεύσεις, αποθήκευση μεταφορικής, αποθηκεύσεις οικοσκευών, αποθήκευση εμπορευμάτων, αποθηκεύσεις Βαρδάκη, logistics