Συσκευασίες για μεταφορές

Συσκευασίες μεταφορών και μετακομίσεων - ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Συσκευασίες σε μετακομίσεις
Συσκευασία στις μετακομίσεις με μεγάλη ασφάλεια Συσκευασία υψηλής ασφάλειας

Η μεγάλη εμπειρία των ανθρώπων της εταιρείας μας, σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία των εξειδικευμένων συσκευαστών –μεταφορέων με τους οποίους συνεργαζόμαστε, αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή και γρήγορη συσκευασία των αντικειμένων που θα μας εμπιστευθείτε. Το πιο δύσκολο ίσως σημείο κατά τη διαδικασία μιας μεταφοράς ή μετακόμισης είναι η συσκευασία (αμπαλάζ). Ευαίσθητα αντικείμενα όπως υαλικά, σερβίτσια, πίνακες, έργα τέχνης, πιάνα, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χρήζουν ειδικής μεταχείρισης κατά τη συσκευασία τους, ώστε να μην υποστούν φθορές ή να μην υπάρξουν απώλειες (σπασίματα π.χ.). Ειδική μεταχείριση απαιτείται και για τη συσκευασία επίπλων και ογκωδών αντικειμένων πουν μπορούν εύκολα να υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά (χτυπήματα σε τοίχους, γωνίες κλπ).

Οι άνθρωποι μας γνωρίζουν καλά αυτούς τους κινδύνους και είναι άριστα εκπαιδευμένοι για να τους αποφεύγουν. Επιπλέον τα υλικά που χρησιμοποιούν κατά τη συσκευασία είναι εξαιρετικής ποιότητας και επιλέγονται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες της συσκευασίας. Όλα τα εύθραυστα αντικείμενα επί παραδείγματι συλλέγονται σε ξύλινα κιβώτια για το πλέον ασφαλές πακετάρισμα. Άλλα αντικείμενα όπως ρουχισμός, βιβλία, κουζινικά (εκτός των υαλικών) είναι το πιο εύκολο σημείο της συσκευασίας.

Συσκευασία πριν τη μετακόμιση

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας αναλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση και εκ νέου συναρμολόγηση επίπλων, καθώς και την απεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών και την εγκατάστασή τους στο χώρο που θα μετακομίσετε.

Η συσκευασία για μας είναι παιχνιδάκι. Η εταιρεία Βαρδάκης - Μετακομίσεις αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου το αμπαλάζ στις οικοσκευές σας. Εσείς απλώς απολαμβάνετε την πιο ξεκούραστη και χωρίς άγχος μετακόμιση που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Συσκευασίες tags

συσκευασίες βαρδάκης, αμπαλάζ βαρδάκη, αμπαλάζ οικοσκευών, συσκευασία δεμάτων, χάρτινες συσκευασίες, συσκευασία προϊόντων, συσκευασίες οικοσκευών, packaging