Μετακομίσεις Βαρδάκης

Η «Μεταφορική – Βαρδάκης» με πολυετή παρουσία στις μετακομίσεις αναλαμβάνει με υπευθυνότητα να διεκπεραιώσει τη μετακόμισή σας, ξεκινώντας απ’ το πρώτο βήμα της συσκευασίας όλων των αντικειμένων σας είτε πρόκειται για οικοσκευή είτε για εταιρικό εξοπλισμό.

Η διαδικασία της συσκευασίας γίνεται απ’ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας με τρόπο που να διασφαλίζει πως τα αντικείμενα σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια και χωρίς φθορές, όσο ευαίσθητα κι εύθραυστα κι αν είναι.

Κατά τις μετακομίσεις η μεταφορά των αντικειμένων γίνεται από οποιονδήποτε όροφο προς τα φορτηγά μας με τη βοήθεια σύγχρονων ανυψωτικών μηχανημάτων που φτάνουν σε ύψος τα 30 μέτρα. Με τον ίδιο τρόπο εκφορτώνονται προσεκτικά τα αντικείμενά σας, για να εγκατασταθούν στον τελικό τους προορισμό.

Το επόμενο βήμα μας είναι η αποσυσκευασία των οικοσκευών ή εταιρικών εξοπλισμών που έχουμε αναλάβει να μεταφέρουμε, καθώς και η σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας.

Τέσσερα μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα, δύο ανυψωτικά μηχανήματα, ένα επικαθήμενο, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση του επιτελείου των δώδεκα μόνιμων συνεργατών μας, μπαίνουν στην υπηρεσία σας, εγγυώμενα μια άψογα σχεδιασμένη και οργανωμένη μετακόμιση, χωρίς φθορές και απώλειες αντικειμένων, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς άγχος για σας που πελαγώνετε στην ιδέα μιας μετακόμισης και βέβαια σε πολύ συμφέρουσες τιμές.


Μετακόμιση με μίσθωση εξοπλισμού ή εργατικού δυναμικού

Σε κάθε περίπτωση που ο όγκος εργασίας είναι μεγάλος και ο χρόνος πιέζει, υπάρχει η άμεση δυνατότητα μίσθωσης επιπλέον εργατικού δυναμικού για τη διεκπεραίωση της μετακόμισής σας, αλλά και η μίσθωση επιπλέον εξοπλισμού (κλαρκ, ανυψωτικά, γερανοί).

Θα χαρούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, για να μιλήσουμε για τη δική σας μετακόμιση και να σας προτείνουμε ένα κόστος προτεινομένων υπηρεσιών, χωρίς καμιά υποχρέωση απ’ την πλευρά σας, αλλά και με τη σιγουριά πως θα πρόκειται για τις καλύτερες υπηρεσίες της αγοράς σε τιμές πολύ συμφέρουσες για το βαλάντιό σας.

Μετακόμιση οικιακών συσκευών με ασφάλεια Ασφαλής μετακόμιση οικοσυσκευών
Μετακομίσεις σπιτιών σε όλη την Ελλάδα Μετακόμιση σπιτιού

Μετακομίσεις - tags

μετακόμιση σπιτιών, μετακομίσεις οικοσκευών, εταιρεία μετακομίσεων, μετακόμιση γραφείου