Τιμές μετακόμισης

Η μεταφορική εταιρία Μεταφορική – Βαρδάκης προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές σε όλες τις μετακομίσεις, τις ειδικές μεταφορές και τις αποθηκεύσεις. Καλύπτουμε όλο το φάσμα της μετακόμισης με εδικές μεταφορές, συσκευασία – αμπαλάζ, αποθήκευση οικοσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης, ηλεκτρικών συσκευών κ.α.

Σε μετακομίσεις ή μεταφορές εταιρικού εξοπλισμού και εμπορευμάτων το κόστος διαφοροποιείται από την μεταφορά οικοσκευών και αυτό γιατί συνήθως απαιτείται η χρήση μεγαλύτερου εργατικού δυναμικού και οχημάτων μεταφοράς. Το ίδιο ισχύει και για μετακομίσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν αυθημερόν από την μεταφορική εταιρία μας.

Η χρήση γερανοφόρων και ανυψωτικών μηχανημάτων μπορεί να ανεβάσει το κόστος της μεταφοράς. Σε περιπτώσεις όπου πρέπει να πραγματοποιήσουμε μετακομίσεις σε κτίρια που δεν διαθέτουν ασανσέρ, χρησιμοποιούμε γερανοφόρα και ανυψωτικά μηχανήματα που μεγιστοποιούν την ασφάλεια των αντικειμένων σας.

Σε ειδικές μεταφορές, χρησιμοποιούμε για το αμπαλάζ και τη συσκευασία ξύλινα κιβώτια. Το κόστος μπορεί να διαφοροποιηθεί σε αυτή την περίπτωση καθώς απαιτείται συνήθως και η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος αυξάνοντας όμως κατακόρυφα την ασφάλεια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το πακετάρισμα και το αμπαλάζ των αντικειμένων σας είναι τα πλέον αξιόπιστα και ανθεκτικά. Αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια αφού αντέχουν σε κραδασμούς και χτυπήματα, εκμηδενίζοντας τις πιθανότητες απώλειας κατά την μεταφορά.

Η Μεταφορική – Βαρδάκης πρωτοπορεί στο χώρο των μετακομίσεων προσφέροντας για κάθε μεταφορά και μετακόμιση γραπτή εγγύηση ασφάλειας. Έχοντας απόλυτη επίγνωση της σημερινής οικονομικής κατάστασης, προσφέρει ειδικές τιμές για άνεργους, φοιτητές και ευπαθείς ομάδες για τις μεταφορές που θέλουν να πραγματοποιήσουν.

Το κόστος της μετακόμισης εξαρτάται κυρίως από την χιλιομετρική απόσταση της μετακόμισης, από το είδος των αντικειμένων προς μεταφορά (οικοσκευές, έργα τέχνης, ηλεκτρικές συσκευές κ.α.) αλλά και από το χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θέλετε να πραγματοποιηθεί η μετακόμιση.

Οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές μας ισχύουν και για την αποθήκευση οικοσκευών, ηλεκτρικών συσκευών, εμπορευμάτων, έργων τέχνης κ.α. Τα αντικείμενά σας φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια ενώ το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με την χρονική διάρκεια της μίσθωσης της αποθήκης. Για κάθε αποθήκευσης σας παρέχουμε και γραπτή εγγύηση ασφάλειας.

Η εταιρία μας προσφέρει τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για όλες τις μετακομίσεις, τις ειδικές μεταφορές και τις αποθηκεύσεις έχοντας μαζί της τα πλέον σύγχρονα οχήματα μεταφοράς και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της.