Εταιρεία μεταφορών και μετακομίσεων Βαρδάκη

Η εταιρεία www.metakomiseis.com.gr - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΒΑΡΔΑΚΗΣ πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο των μετακομίσεων, μεταφορών και διανομών, παρέχοντας τις υπηρεσίες της σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, ενώ έχει επεκτείνει τη δράση της στην Κύπρο και στο εξωτερικό.
Η www.metakomiseis.com.gr είναι το αποτέλεσμα της ένωσης των δυνάμεων τεσσάρων αυτοκινητιστών. Η πολυετής εμπειρία των τεσσάρων συνεργατών, η εξειδίκευσή τους στον τομέα των μεταφορών – μετακομίσεων και η αγάπη τους για το αντικείμενο της εργασίας, έθεσαν τις βάσεις για μια εταιρεία πρωτοπόρο και δυναμικά εξελισσόμενη, με κύρος και επαγγελματική συνέπεια.
Αναλαμβάνουμε μικρές και μεγάλες μεταφορές αντικειμένων κάθε είδους, ακόμη και εργοστασιακών μηχανημάτων, μετακομίσεις οικοσκευών και εταιρικών εξοπλισμών, καθώς και υπηρεσίες αποθήκευσης για όσο καιρό το επιθυμείτε.
Διαθέτουμε ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους έκτασης 4000 τμ. και πάρκινγκ στον Ασπρόπυργο Αττικής (περιοχή Φάκα). Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας θα τα βρείτε στην Αθήνα (περιοχή Πετράλωνα) στην οδό Μυρμηδόνων 26. Έχουμε άλλωστε ιδιόκτητο στόλο επαγγελματικά εξοπλισμένων οχημάτων, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και πάνω απ’ όλα άριστα εκπαιδευμένους και μόνιμους συνεργάτες.

Μεταφορική εταιρεία Βαρδάκης για μετακομίσεις σπιτιών και μεταφορές αντικειμένων Δυναμικά μπροστά η εταιρεία Βαρδάκης στο χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων

Μεταφορική εταιρεία αξιώσεων

Ο στόχος που θέσαμε όταν δημιουργήσαμε την εταιρεία, είναι η άριστη παροχή υπηρεσιών με ταχύτητα, ασφάλεια, αξιοπιστία και χαμηλό κόστος.
Η επιτυχημένη, ανοδική πορεία μας μέσα στο χρόνο και το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιό μας, αποδεικνύει καθημερινά πως τα καταφέραμε, καθώς το κέντρο του ενδιαφέροντός μας είσαστε εσείς και η εξυπηρέτησή σας.
Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά. Οι άνθρωποι μας θα ακούσουν τις ανάγκες σας και θα σας προσφέρουν λύσεις επαγγελματικές στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς.

Κορυφαία μεταφορική εταιρεία στην Ελλάδα