Μεταφορές Βαρδάκης

Η εταιρεία μας πρωτοπόρος στο χώρο των μεταφορών, καλύπτει σε καθημερινή βάση τις μεταφορικές σας ανάγκες, τόσο σε πλαίσιο εθνικό όσο και διεθνές. Ο ιδιόκτητος στόλος των φορτηγών αυτοκινήτων μας, καθώς και οι οδηγοί και μεταφορείς μας, είναι στη διάθεσή σας για κάθε μεταφορά που θα επιθυμήσετε να πραγματοποιήσετε. Είτε πρόκειται για μεταφορές ογκωδών αντικειμένων, μηχανημάτων, χρηματοκιβωτίων είτε για μεταφορά πιάνων και έργων τέχνης, η εταιρεία μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα, αποτελεσματικά και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια.
Είμαστε απ’ τις πρώτες εταιρείες μεταφορών στην Ελλάδα που ξεκίνησαν συνεργασία με εξειδικευμένο συνεργείο μεταφορών, το οποίο κατέχει πιστοποίηση για υψηλών προδιαγραφών παροχές στο αμπαλάζ –συσκευασία και μεταφορά των πολύτιμων αντικειμένων σας.
Τα φορτηγά και οι οδηγοί μας βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους του εθνικού δικτύου, προσφέροντας υπηρεσίες εθνικών μεταφορών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τις ίδιες υπηρεσίες προσφέρουμε και έξω απ’ τα σύνορα της Ελλάδας, με μεταφορά προϊόντων, ογκωδών αντικειμένων, οικοσκευών ή εταιρικού εξοπλισμού σε διάφορους διεθνείς προορισμούς. Αν μας το ζητήσετε υπάρχει η δυνατότητα εκτέλεσης ταχυμεταφορών, ενώ οι μεταφορές σε όλα τα αστικά κέντρα πραγματοποιούνται εντός 24ώρου.
Καθ’ όλη την πορεία της μεταφοράς, έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε απ’ τους ανθρώπους του γραφείου μας για ο,τιδήποτε αφορά τα αντικείμενά σας.

Βαρδάκης - Μεταφορές εμπορευμάτων και προϊόντων Μεταφορές εμπορευμάτων σε όλο το εθνικό δίκτυο

Διανομές μεταφορών

Αναλαμβάνουμε ακόμη διανομές εμπορευμάτων σε καθημερινή βάση. Αρχικά συγκεντρώνουμε τα εμπορεύματα στους τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους μας και από εκεί ξεκινούμε τη διανομή τους εντός λεκανοπεδίου Αττικής με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας ή στην επαρχία με τη βοήθεια συνεργαζόμενων εταιρειών μεταφορών. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση μικρών φορτίων και αντικειμένων. Τα μεγάλα και πλήρη φορτία αναλαμβάνουμε να τα διανείμουμε άμεσα με τα δικά μας φορτηγά.
Θα χαρούμε να έχουμε μια επαφή μαζί σας και να σας προτείνουμε ένα πολύ συμφέρον οικονομικά σχέδιο για τις μεταφορικές σας ανάγκες, χωρίς καμιά υποχρέωση εκ μέρους σας.

Μεταφορές και διανομές εμπορευμάτων Ελλάδας Διανομές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα
Μεταφορές μικρών και μεγάλων φορτίων άμεσα εταιρείας Βαρδάκη Μεταφορές εμπορευμάτων άμεσα

Μεταφορές - tags

μεταφορές ελλάδας, οδικές μεταφορές, μεταφορά εμπορευμάτων, μεταφορικές εταιρείες, transport